Falls Church Health Center News

Hva loven om reproduktiv helsevern betyr for deg: 1. juli og utover ...

I april 2020 signerte guvernør Northam lov om beskyttelse av reproduktiv helse (RHPA) - en lov som ruller tilbake visse restriksjoner som ble satt på abortomsorg i Commonwealth of Virginia for nesten et tiår siden. Passasjen av RHPA gjennom Virginia House og Senatet og over guvernørens pult er det en seier som bekrefter gravide menneskers rettigheter i Virginia til å ta avgjørelser om sine egne kropper uten at staten kommer mellom dem selv og deres helsepersonell. Vi i FCHC er stolte over å ha vært en del av prosessen for å understreke viktigheten av RHPA for lovgiverne og velgerne i Virginia.

Her er noe av det vi er ser frem til på FCHC 1. juli når RHPA trer i kraft:

  • Vi kommer tilbake til måten vi trygt ønsket pasienter velkommen til abortomsorg på ett besøk som da vi åpnet i 2002.  Fra og med 1. juli vil pasienter ikke lenger være utsatt for en 24-timers ventetid mellom besøk til vårt senter. FCHC var i stand til å gjøre det trygt og ansvarlig i et enkelt besøk frem til begrensningene i 2011. Dette gagner pasientene våre ved å spare tid og ressurser. Det betyr ikke lenger å måtte ta av en ekstra arbeidsdag. Eller for å finne transport til vårt senter for en ekstra dag. Eller for å sikre barnepass for den ekstra dagen. Alt som gjør abortomsorg mer tilgjengelig for pasientene våre og de som velger det.

 

  • Vi vil få muligheten til å prioritere mer tid og ressurser til pasientbehandling. Vi har nå større mulighet til å gi pasientene vår omsorg og oppmerksomhet de fortjener. I løpet av de siste årene måtte FCHC hoppe gjennom visse bøyler som ble mandatmessig i 2011 av Virginia Legislature. RHPA fjerner disse begrensningene!

 

  • Nå kan ultralyd være en beslutning som bare tas mellom pasient og leverandør, da det alltid var en del av pasientomsorgen .. Beslutningen om hva som er best for pasienten, vil ikke lenger være pålagt av lovgiveren. i stedet vil det være basert på en samtale mellom pasienter og legen deres og gi rom for pasientenes individuelle beslutninger. Vi feirer at pasientene våre har mer autonomi og samtykke til kroppene deres og deres reproduktive helsetjenester.

 

  • Under justeringer for COVID og respekt for pasientens tid vil vi kunne arbeide for å minimere tiden pasienter trenger å være i vårt anlegg.  Med flere muligheter til å fullføre papirer for inntak og ta informerte valg om abortomsorgen på nettet, kan pasienter planlegge avtaler og bli forberedt på fritid hjemme i stedet for å vente på behandling mens de venter i lobbyen vår. Spesielt i løpet av denne tiden av COVID ønsker vi å gjøre pasientopplevelsen så sunn, trygg og avslappet som mulig når vi følger våre retningslinjer for fysisk distansering i vårt anlegg.

 

Som et uavhengig omsorgsanlegg har vi jobbet med alle våre ansatte for å finne ut hvordan vi best kan betjene pasientene våre med muligheter som vil bli åpne for oss. Vi bestemmer hvordan dette kan utvide planleggingsmulighetene og mulighetene for fjernsamtaler! Vi vil sørge for å holde deg oppdatert når vi introduserer og implementerer disse endringene for å gi best mulig muligheter for pasientene våre.

Vi er glade for disse endringene - og vi håper du også er det!

 

#