Falls Church Health Center News

Gjennomføringen av reproduktiv helsevernlov (RHPA) fikk oss til å endre noen få ting: vi har nå muligheten til å tilby abortomsorg under ett besøk. Vi har ikke lenger en obligatorisk ventetid. Vi begynte å bruke nye medisinske skjemaer. Og nå? Vi endrer videoene våre!

Vår online tur / gjennomgang hadde demonstrert hva en pasient kan oppleve i begge sine avtaler ved FCHC. Ting har imidlertid endret seg - og vi har nå en ny video som erstatter de to vi tidligere hadde! Sjekk det ut her:

Vi har også oppdatert gitt tre  nye videoer som dekker vår historie, oppdrag og mål for vårt senter fra Rosemary Codding, FCHCs grunnlegger og regissør.

Vårt oppdrag:

 

Vår historie:

 

Vår forbindelse med fellesskapet og frivillige muligheter:

Og vår egen Dr. Jan Fruiterman, en av de styresertifiserte gynekologene ved Falls Church Healthcare Center, forklarer aspirasjonsabort i videoen nedenfor:

 

Ta en titt og lær om senteret vårt!

#